Nieuwe website beginnen

Door het CMS pakket is er minder kans dat u per ongeluk een wijziging aanbrengt in een bestand op de server. Content kan in veel gevallen als platte tekst worden ingevoerd. Het CMS pakket zal zelf de vertaalslag naar de juiste lay-out maken.

CMS software regelt over het algemeen de technische zaken die voor u als beheerder vaak te lastig zijn om zelf te programmeren. Gebruikt u geen CMS systeem dan moet u voor elke pagina een HTML file aanmaken. Een CMS pakket zal de inhoud van uw site opslaan in een centrale database. Aanpassingen doet u vanaf een afgeschermd deel van uw site. Via het controlepaneel kunt u dit doen.

Bent u benieuwd waarom u verder een CMS pakket zou moeten gebruiken? De tekst CMS betekenis is een goede bron van informatie omtrent dit onderwerp. Bij een groot deel van de CMS pakketten zit er een installer script bij. Zo is het niet nodig om zelf bestanden te wijzigen.

Met een CMS pakket hoeft u over het algemeen geen bestanden op de server te veranderen. Uiteraard dient u wel te weten wat er in welk scherm wordt aangepast. Meestal zijn de verschillende onderdelen van uw website in het beheerscherm logisch van elkaar gescheiden.
Free Web Hosting