Je eigen startpagina

Heeft u een eigen website? Overweeg dan eens een eigen startpagina aan te maken. U kunt linken naar uw website vanuit uw eigen dochterpagina. Zoekmachines en bezoekers kunnen via de links uw site makkelijker vinden. Beheren van een dochterpagina is doorgaans gratis. Het maken van uw eigen startpagina kan op een groot aantal websites.

Een interessante mogelijkheid is de mogelijkheid om met uw dochterpagina geld te verdienen. Dit terwijl u verder geen kosten heeft voor de startpagina. Men is bereid u te betalen voor links. Van belang wordt dan dat de startpagina constant up-to-date blijft.

Het aantal mogelijkheden is nog groter met uw eigen startpagina website. U heeft dan echt alles zelf in de hand. Een en ander is terug te vinden via Eigen startpagina met het startpagina script. Ook wanneer u geen techneut bent maakt u met dit script uw eigen startpagina website. Er is geen kennis van HTML nodig.

Het is mogelijk om uw eigen startpagina website te maken zonder dat u kennis van HTML hoeft te hebben. Wilt u daar meer over weten? Lees dan eens Maak uw eigen startpagina. U kunt geld met uw startpagina verdienen. U kunt uw producten promoten op uw startpagina. U kunt Google Adsense plaatsen. Tevens willen voldoende mensen betalen voor linkplaatsing op een dochterpagina. Bijvoorbeeld u verkoopt 10 links voor 10 euro.
Free Web Hosting