Gemakkelijk een uitgebreide portaalwebsite maken

Er is een handig PHP script op de markt waarmee u gemakkelijk een startpagina website kunt bouwen. Het voordeel van zo een script is dat er geen aparte mappen voor de losse startpagina’s gemaakt hoeven te worden. Van alle pagina’s wordt de content in een database bewaard. Het script kijkt welke dochterpagina wordt opgevraagd en zal de corresponderende content tonen aan de bezoeker.

Zou u graag zelf aan de slag willen met een startpagina website die op bovenstaande efficiënte wijze te werk gaat? U kunt via de links op Ontwikkel snel een uitgebreide portaalwebsite navigeren naar de site van de aanbieder van dit script. De betaling voor de aanschaf van het script kan op diverse manieren verricht worden. Er wordt een separate e-mail gestuurd met de download link. Mocht het noodzakelijk zijn, dan is met behulp van de link in de e-mail opnieuw het script te downloaden.

U kunt in de beheeromgeving de belangrijkste instellingen van uw startpagina website wijzigen. Het instellen van de prijs van een linkaanmelding kan daar bijvoorbeeld. U kunt daar ook bijvoorbeeld de metagegevens voor Google wijzigen. U vindt daar ook een scherm voor gebruikersbeheer. Nederlandse en Belgische bezoekers kunnen via beide gateways kiezen tussen een aantal manieren om de betalen. Is er een betaalde link door iemand toegevoegd? Het is dan mogelijk om contact met de persoon op te nemen en nog meer links te verkopen.
Free Web Hosting