Ontwikkel eenvoudig een uitgebreide portaal website

Een startpagina website kan bijzonder nuttig zijn voor affiliate marketing. Op een startpagina website treft men voornamelijk links naar andere sites aan. Zulke backlinks vergroten de online vindbaarheid van de vermelde websites. Met een startpagina website kunt u de links per onderwerp indelen. Per dochterpagina kan er doorgaans een subdomein worden gekozen. Het is per dochterpagina vaak mogelijk om de belangrijkste zoektermen in te voeren. Er kunnen meerdere categorieën voor de links worden toegevoegd aan een dochterpagina.

Online kunt u er wel iets over vinden. Zo kunt u er op de pagina Startpagina script iets over lezen. Er zijn betaalbare scripts verkrijgbaar die u daarbij ondersteunen. Een startpagina website beginnen wordt met zo een script ook mogelijk voor mensen zonder diepgaande kennis van de techniek. De bestanden van zo een script dienen op een webhosting pakket te worden geplaatst.

U kunt linkbuilding diensten aanbieden met uw eigen startpagina website. Gebruikt u een professioneel startpaginascript, dan is dat niet heel lastig. Meestal is dit een functionaliteit die in het script zit. Welk bedrag u voor linkplaatsing vraagt, kunt u helemaal zelf bepalen. Het formulier waarmee men een link kan aanmelden is vanaf elke startpagina gemakkelijk op te vragen.

Per onderwerp kunt u een dochterpagina aanmaken. Wat algemene informatie over een onderwerp plaatsen op een startpagina is een verstandig idee. Tevens kunt u commerciële links plaatsen rondom dat onderwerp,

Voor het gebruik van het PHP script is geen enkele kennis van de techniek vereist. Het script is zo opgezet dat er geen technische kennis nodig is voor het doorvoeren van aanpassingen aan de website. U hoeft bijvoorbeeld geen mappen op de server aan te maken voor de subdomeinen.

Als er een ongeldige waarde in een formulier wordt ingevuld, zal de bezoeker hiervan door het PHP script op de hoogte worden gesteld door middel van een melding. De formulieren zijn uitgerust met een aantal methoden om spam te detecteren en tegen te houden.
Free Web Hosting