Update FBME

Het is een lastige tijd voor de Federal Bank of Middle East (Tanzania, Cyprus). Sinds 2014 is er sprake van bewindvoering. Sommige onderdelen van het bedrijf zijn gesloten en verkoopactiviteiten zijn gestaakt. Aan het opnemen van geld zitten voorwaarden, wat het voor klanten lastig maakt dit te doen.

Geldstromen zijn onnavolgbaar en FBME Bank trekt dubieuze klanten aan, blijkt uit een rapport van FinCEN. Te denken valt aan dubieuze klanten zoals criminelen en terroristen. Reden voor de centrale banken om FBME Bank onder bewind te plaatsen.

De sanctie heeft ervoor gezorgd dat mensen hun geld willen opnemen en er nauwelijks geld meer binnenkomt bij de bank. Het is de vraag hoe lang FBME Bank kan blijven voortbestaan als er straks geen inkomsten meer zijn. Tevens is ook de klantenservice niet goed op de hoogte van de maatregelen van de centrale banken.

Het artikel Central Bank Probes Local FBME Deals is interessant wanneer u meer over de situatie bij FBME Bank wilt weten. Het is immers zaak dat u zo snel mogelijk uw spaargeld opneemt.
Free Web Hosting