Uw website bouwen

Voor het beheer van uw website is het wijs om een CMS pakket te gebruiken. In een met een gebruikersnaam en wachtwoord beschermd gedeelte van de website kunt u dan het beheer doen. Een wijziging aan een onderdeel van de site hoeft u vaak maar eenmaal door te voeren in het CMS pakket. Op alle plekken waar dit onderdeel dan terugkomt op uw site, wordt de aangepaste versie weergegeven. Bij een dergelijke wijziging in het geval er geen CMS software aanwezig is zullen er vaak meerdere HTML files moeten worden bijgewerkt.

Technische kennis is in de regel niet vereist voor het werken met CMS software. In het bijzonder wanneer het gaat om eenvoudige beheertaken zoals het aanpassen van tekst of een afbeelding aan de website toevoegen. Voor het gros van de CMS pakketten staan er online handleidingen.

Het is verstandig om in alle gevallen gebruik te maken van CMS software. Het lijkt onzinnig om een CMS systeem te installeren voor een website met maar een paar pagina’s. Toch kunt u het beter wel installeren. Zo kan de website altijd uitgebreid worden met extra pagina’s als dat nodig blijkt te zijn. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u Beheer CMS eens doornemen. Op diverse websites vindt u betaalbare techneuten die het CMS programma voor u kunnen installeren op uw webhosting pakket. Bent u na enige tijd bekend geraakt met alle mogelijkheden van de CMS software, dan snapt u waarschijnlijk waarom u dat niet zelf allemaal wilt programmeren.
Free Web Hosting