Bouw je eigen startpagina

Startpagina’s kunnen op verschillende manieren bijzonder handig zijn. Bij het gros van de websites is het aanmaken van een startpagina gratis. Een startpagina gaat meestal over een enkel onderwerp.

Het idee is dat u eerst rubrieken maakt op uw startpagina. Binnen de rubrieken kunt u vervolgens links naar gerelateerde sites plaatsen. Er is soms de mogelijkheid om wat langere teksten en plaatjes aan te maken binnen een rubriek.

Een startpagina is handig om uw eigen website te promoten. Daarnaast biedt een startpagina vaak ook mogelijkheden tot geld verdienen. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld een aantal affiliate links plaatsen op uw dochterpagina. Of u heeft Google Adsense op uw startpagina. Soms willen mensen betalen voor een link naar hun site op uw linkpagina.

Mogelijk bent u nu nieuwsgierig geworden naar uw eigen startpagina. Via het artikel Eigen startpagina kunt u meer er over lezen. Er zijn meer artikelen daar te vinden over startpagina’s.

Is er een website waarop u dolgraag een link naar uw site wilt hebben. Vraagt de websitebeheerder of u een retourlink wilt plaatsen? Bent u wel bereid een link terug te plaatsen, maar niet op uw hoofdsite? Plaats de link terug dan op een gratis startpagina. Een zoekmachine waardeert zulke links vaak ook meer dan 2 sites die een linkruil hebben gedaan.
Free Web Hosting