Portaalsite beginnen info

Startpagina’s vormen een essentieel onderdeel bij iedere serieuze linkbuilding activiteit. In Nederland zijn startpagina’s razend populair. Zo veel worden startpagina’s gebruikt dat er Nederlandstalige PHP scripts bestaan waarmee u zelf een startpagina website kunt bouwen. Wilt u daarover meer lezen, dan kunt u eens de pagina Startpagina Script doornemen. Hoe u aan een startpagina script kunt komen leest u daar.

Wilt u inkomsten met het startpaginascript genereren, dan worden daarvoor verschillende faciliteiten geboden. Het is niet ingewikkeld om met behulp van het script backlinks aan andere partijen te verkopen. Het bedrag dat u voor een backlink vraagt vult u in de beheerpaneel in en het startpagina script regelt de rest voor u. Het script is voorzien van een handleiding waarin u leest hoe u dit allemaal kunt doen.

Binnen een mum van tijd heeft u 1 of meer banners toegevoegd. Verder kunt u custom code invoeren voor een banner. Het zal u verbazen hoe gemakkelijk u dat regelt.

Startpagina’s zijn uitermate uitstekend voor linkbuilding. Een afzonderlijke startpagina zal dikwijls rondom een bepaald thema zijn opgebouwd. Een dochterpagina krijgt een eigen subdomein toegewezen. Gedurende het maken van een nieuwe startpagina kunt u het gewenste subdomein invoeren. Op deze slimme zijn de startpagina’s rondom een bepaalde zoekterm te bouwen. Er kan tevens nog een aparte tekst worden aangemaakt binnen iedere categorie op een dochterpagina.

Hierboven spraken we er reeds over. Extra widgets plaatsen is een mogelijkheid die u steeds vaker ziet. Een voorbeeld is een widget dat het laatste nieuws op een dochterpagina toont. Een andere optie is een weerkaartje toevoegen. Met het script kunt u een dergelijke widget behoorlijk eenvoudig op 1 of meer startpagina’s aanmaken. Programmeerkennis is niet nodig. Zou u een kleur willen veranderen, dan is dat middels het beheerpaneel uiterst makkelijk gedaan.
Free Web Hosting