Hoe een startpagina samenstellen

Het is goed om de mogelijkheden van een eigen startpagina website eens op een rijtje te zetten. Startpagina’s kunnen worden ingezet om een betere vindbaarheid van andere websites te realiseren. Startpagina links dragen bij aan de vindbaarheid van andere websites. Links verkopen is mogelijk met een startpagina website.

Is een eigen startpagina website iets dat u wel ziet zitten? De pagina Ontwikkel een moderne PHP startpagina website is een goed beginpunt voor meer informatie. Via die website kunt u een PHP script vinden waarmee u gemakkelijk zelf het beheer kunt doen. Er zit geen limiet op het aantal dochterpagina’s dat u kunt aanmaken. U kunt links en widgets plaatsen op de dochterpagina’s.

U kunt de meta gegevens per dochterpagina en categorie instellen. Per dochterpagina worden er wat statistieken weergegeven. Het aantal links en de datum van de laatste wijziging worden op een startpagina weergegeven. Zelf een startpaginascript bouwen is op deze verstandige niet meer nodig. U kunt vanuit de aanbieder uiterst gemakkelijk support bij de installatie en het gebruik van het script krijgen. Het script heeft een veilig PHP inlogsysteem. Het inlogsysteem bevat samen met alle andere code een strikte manier van gegevens valideren. Daarmee wordt het hackers moeilijker gebouwd om eventueel uw website te hacken. U kunt zo inkomsten genereren met uw startpagina website. U kunt zo de met het gebruik van het script gepaard gaande kosten simpel weer terugverdienen.
Free Web Hosting