Je Eigen Advertentiewebsite Samenstellen

Op een marktplaats website kan men spullen te koop zetten. Het is voor bezoekers mogelijk om een gebruikersaccount aan te maken. Een gebruikersaccount geeft de mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties. Het advertentie script geeft u de optie om extra geld te verdienen online. Ziet u een inkomen middels internet wel zitten, lees dan snel verder.

Het installeren van het advertentie script is binnen een handomdraai gedaan. Zo heeft u in korte tijd een advertentie website die u kunt beheren. Met behulp van uw website kunnen spullen te koop worden aangeboden met behulp van advertenties. U kunt middels de pagina marktplaats script kopen meer over dit handige PHP script lezen. Het script is gemaakt in PHP en is eenvoudig te installeren op een webhosting pakket.

Daarbij vertellen we hier graag meer over dit marktplaats script. Via een PHP inlogsysteem is de beheerpaneel te bereiken. Ingevoerde waarden worden op geldigheid gecontroleerd. Hackers worden zo buiten de deur gehouden. De bezoeker krijgt in beeld een blokje met de laatst bekeken objecten. Zo kan een eerder bekeken advertentie weer worden bezocht. Het aantal foto’s dat bij een advertentie kan worden toegevoegd is in te stellen met behulp van het beheerpaneel. Kleuren en rubrieken op uw site kunt u simpel wijzigen. Bezoekers kunnen zich makkelijk registreren. Een nieuwe advertentie aanmaken is met een gebruikersaccount mogelijk.

Ziet de bezoeker een object dat hij graag zou hebben, dan kan hij een reactieformulier invullen dat bij de advertentie wordt getoond. De adverteerder ontvangt het ingevulde bericht vervolgens per e-mail. Er kan vervolgens met behulp van e-mail een afspraak gemaakt worden over de verkoop van de spullen. Wilt u gebruikmaken van de mogelijk om zoekwoorden per pagina in te stellen, dan is dat ook mogelijk. Dit heeft een uitstekende positie in Google tot gevolg. Google legt zelf een link tussen uw site en de juiste zoekwoorden.
Free Web Hosting