Extra inkomen met een affiliate webshop

Het is niet nodig om zelf te programmeren op het moment dat u een affiliate winkel wilt beginnen. Er zijn voldoende tools die u kunnen ondersteunen. Wat over het algemeen nodig is, is een goed script, webhosting en een passende domeinnaam. Verderop in dit artikel staat een link vermeld waarmee u zowel het script wanneer het domein en de hosting kunt aanschaffen.

Met behulp van affiliate marketing kunt u online relatief eenvoudig extra inkomsten genereren. Een prima PHP script voor affiliate marketing is aan te schaffen met behulp van de pagina affiliate webshop beginnen. Op de website van de aanbieder vindt u een uitgebreide handleiding rondom het gebruik van het affiliate script. Bij uw bestelling kunt u direct aangeven of u daarbij een domeinnaam wilt registreren en webhosting wilt afnemen voor uw affiliate webshop. Op het moment dat u vandaag nog wilt starten met uw eigen affiliate shop, klik dan op de link.

Op verschillende plekken binnen uw webwinkel kunt u tevens banners toevoegen. Wanneer u de juiste banners plaatst, zal dit ook bijdragen aan een goede winstgevende website. U kunt de beheeromgeving eenvoudig bereiken door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Daarin kunt u diverse zaken aan uw affiliate shop wijzigen. Het is uiterst eenvoudig om een feed in te laden van bijvoorbeeld Daisycon met het script. Een feed zal dan om de zoveel tijd worden opgehaald.
Free Web Hosting