Ontwikkel een eigen portaalsite

Een eigen startpagina website starten kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Via een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Waar het bij een startpagina overwegend om gaat, zijn de links naar andere websites.

Startpagina’s zijn dan daarbij uiterst nuttig voor SEO-doeleinden. Het is dikwijls mogelijk om een link te toevoegen op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Uw moderne portaalsite samenstellen. Het zal niet gecompliceerd zijn om het startpaginascript te installeren.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het aanmaken van de database. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Bij het toevoegen van een nieuwe startpagina mag men tevens het subdomein zelf kiezen. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Het script maakt het enorm gemakkelijk om een dochterpagina aan te passen. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U kunt met het startpaginascript simpel extra inkomen genereren. Geld verdienen is op diverse wijzen mogelijk met het script. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Een andere optie is het aanmaken van banners. U kunt bovendien affiliate banners aanmaken of een Google Adsense blokje.
Free Web Hosting