Uw eigen startpagina bouwen

Startpagina’s kunnen op verschillende manieren bijzonder handig zijn. Aan het maken van een startpagina zitten in de regel geen kosten verbonden. Voor uw dochterpagina wordt een subdomein gereserveerd bij veel sites.

Maak eerst rubrieken aan op uw startpagina. De rubrieken kunt u vervolgens voorzien van passende links. Soms mogen er ook afbeeldingen en langere teksten aan uw startpagina worden toegevoegd.

Een linkpagina is prima inzetbaar ter promotie van uw eigen website. U kunt met een startpagina ook geld verdienen. Het plaatsen van affiliate links is een mogelijkheid. Of u maakt gebruik van Google Ads. Ook zijn sommige mensen bereid u te betalen wanneer u een link naar hun website plaatst op de startpagina.

Wilt u meer weten over startpagina’s, of dit nu een gratis startpagina is of via een betaald script? De pagina Wat is een startpagina? bevat er informatie over. Ook de andere artikelen op die site zijn interessant.

Wilt u graag een link hebben op een specifieke website? Wordt er een retourlink gevraagd? Maar plaatst u de retourlink liever niet op uw eigen site? U kunt de retourlink ook op een startpagina plaatsen. Vaak heeft dit ook meer waarde voor de zoekmachines dan 2 websites die direct naar elkaar linken.
Free Web Hosting