Maak een veilige PHP startpagina website

Een eigen startpagina website maken is minder lastig dan u mogelijk denkt. Met behulp van een startpaginascript kunt u dat relatief eenvoudig doen. U kunt met behulp van deze pagina meer hierover te weten komen. Tevens vindt u een verwijzing naar een ander artikel over dit onderwerp. U zult op een startpagina website vaak een aantal dochterpagina’s vinden. In veel gevallen zal een startpagina rondom een bepaald onderwerp zijn gebouwd. Ook is een algemene pagina bouwen vaak toegestaan. Bij veel websites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.

Online is er meer over zo een script te lezen. De website Hoe een startpagina bouwen bevat nuttige informatie. Met het PHP script waarnaar wordt verwezen is het starten van een startpagina website simpel. U kunt naast links bovendien uiterst gemakkelijk nieuws aan uw dochterpagina’s toevoegen. Via de beheerpaneel van het startpaginascript kan dit door een widget toe te voegen. Bezoekers kunnen een betaalde link toevoegen. Online inkomen genereren is op deze slimme een optie. De prijzen daarvoor mag u zelf bepalen. Men betaalt met bijvoorbeeld PayPal of iDEAL.

De bezoeker kan gemakkelijk een link toevoegen aan uw site. Via een daarvoor bedoeld formulier kan de bezoeker een link aanmelden. De bezoeker kan daarbij kiezen voor de dochterpagina en de rubriek waarin het moet worden geplaatst. Na het invullen van dit formulier kan hij voor de link betalen. Dit betalen verloopt online. Het script heeft een veilig PHP inlogsysteem. Het inlogsysteem bevat samen met alle andere code een strikte manier van gegevens valideren. Daarmee maakt u het hackers lastig om in te breken op uw PHP site. Op deze wijze kunt u inkomsten met uw startpagina website genereren. U kunt zo de met het gebruik van het script gepaard gaande kosten eenvoudig weer terugverdienen.
Free Web Hosting