Hoe stop ik met blowen

Nagenoeg iedereen kent iemand die ervan houdt om een joint te roken. Ze zeggen er ontspannen van te worden. Gebruikt men met mate, dan heeft blowen ook een euforisch effect.

Blowen kan grappig zijn. Maar de medaille heeft ook een andere kant. Afhankelijkheid kan optreden. En dan hebben we het over verslaving. Zo kan het zijn dat u het doet om te vluchten uit de realiteit. Met het risico iedere dag te gaan blowen.

Een enorm nadeel bij blowen is de hoge prijs die voor wiet moet worden neergelegd. Stiekem hebben veel cannabisgebruikers er ook geen geld voor. Honderden euro's per maand bij dagelijks gebruik. De kosten op jaarbasis zijn om van te schrikken. Heeft u dit soort bedragen over voor een verslaving?

In stoppen met blowen bijwerkingen vindt u veel tips voor stoppen met blowen. Ter voorbereiding op het stoppen met blowen kunt u zoiets vaak wel gebruiken. Stoppen met blowen is immers niet voor iedereen gemakkelijk te doen. Maar als u beslagen ten ijs komt, stopt ook u met gemak met wiet roken.
Free Web Hosting