Je eigen startpagina maken

Het is op een groot aantal websites mogelijk om een dochterpagina aan te maken. U hoeft niets te weten over websites maken of programmeren hiervoor. Links op een startpagina website zijn meestal naar onderwerp gegroepeerd. In de regel wordt een dochterpagina beperkt tot een enkel hoofdonderwerp. Het onderwerp is vervolgens weer in deelonderwerpen op te splitsen. Rubrieken kunnen worden ingezet hiervoor. Men noemt een rubriek ook wel een categorie. Rubrieken hebben een eigen titel, welke bovenaan iedere rubriek is te zien.

Voor het aanmaken van een startpagina zult u niets hoeven betalen. Soms moet eerst een bepaald aantal links worden toegevoegd. Het kan zijn dat uw startpagina anders niet wordt getoond. Men kan de startpagina ook verwijderen wanneer er te weinig links opstaan. U voorkomt dit door zelf een startpagina website op touw te zetten. Met een eigen startpagina website kan een ander u geen regels opleggen.

Bent u op zoek naar meer hierover? Dan willen we u graag een tip geven. Het artikel Eigen startpagina bevat goede informatie. Er is veel meer over dit onderwerp te vinden op de betreffende website. U wordt bijvoorbeeld begeleid bij het aanmaken van een startpagina. U vindt er ook verwijzingen naar een modern startpagina script.
Free Web Hosting