Startpaginabeheer

Het aanmaken van een startpagina is een leuk idee wanneer u veel interessante sites kent. In feite is een startpagina een linkpagina met daarop ondersteuning voor rubrieken. Met uw startpagina helpt u met het vervullen van een specifieke informatiebehoefte.

In ruil daarvoor kunt u zelf ook voordeel uit uw startpagina halen. Dit kan door ervoor te zorgen dat u met uw startpagina geld verdient. U kunt aanbiedingen weergeven op uw dochterpagina. Bij Google Adsense hoeft u bijvoorbeeld alleen maar een code te plaatsen, en er worden automatisch geschikte advertenties getoond.

Startpagina websites zijn dus best interessant als u iets wilt verdienen online. Op de pagina Goede startpagina kunt u meer lezen over wat er allemaal mogelijk is met een eigen startpagina. Uiteraard bent u niet gebonden aan alleen links naar websites van derden.

Verder bestaat er nog het startpaginascript. Een startpaginascript is een stuk software om zelf een startpagina website online te plaatsen. Het mooie is dat u dan zelf de controle heeft over de website. U geeft met uw eigen website ook uw bezoekers de mogelijkheid om een startpagina aan te maken.
Free Web Hosting