Startpagina beheer

Het aanmaken van een startpagina is een leuk idee wanneer u veel interessante sites kent. U kunt een startpagina zien als een uitgebreide linkpagina. Zo kan men links in een categorie plaatsen. Met uw startpagina helpt u mensen met een bepaalde informatiebehoefte bij het vinden van de juiste informatie over een onderwerp.

Uiteraard is het fijn wanneer u hiervoor wordt beloond. Het is mogelijk om een extra zakcentje te verdienen met uw startpagina. Het tonen van advertenties op uw pagina is een mogelijkheid. U kunt affiliate links plaatsen naar producten.

Geld verdienen is dus ook mogelijk met uw startpagina. Op de pagina Een mooie startpagina samenstellen kunt u meer lezen over wat er allemaal mogelijk is met een eigen startpagina. Op de meeste startpagina websites maakt u een dochterpagina gratis aan.

Interessant zijn de startpagina scripts. U kunt dan zelf een startpagina website online plaatsen. Het is namelijk niet met zekerheid zeggen hoe lang uw startpagina op de website van derden blijft voortbestaan. Weet u te zorgen dat uw bezoekers regelmatig een nieuwe startpagina aanmaken, dan kunt u snel een grote startpagina website neerzetten.
Free Web Hosting