Betaalbaar een uitgebreide portaal site runnen

Voor online marketing kan een startpagina website uitermate handig zijn. Op een startpagina website treft men voornamelijk links naar andere sites aan. Zulke backlinks vergroten de online vindbaarheid van de vermelde websites. Met een startpagina website kunt u de links per onderwerp indelen. Een enkele startpagina op de website gaat vaak over een enkel onderwerp. Naast het subdomein kunt u per dochterpagina vaak ook de belangrijkste zoekwoorden opgeven. Er kunnen meerdere categorieën voor de links worden toegevoegd aan een dochterpagina.

Er bestaat geen limiet op het aantal dochterpagina’s dat kan worden aangemaakt. Over ieder thema kan een dochterpagina worden samengesteld. Het is per afzonderlijke dochterpagina mogelijk om belangrijke woorden in te stellen. Zo weten de zoekmachines waar uw dochterpagina over gaat.

Her en der is er iets over het beginnen van een eigen startpagina website te vinden. Een voorbeeld van een pagina met informatie is Startpagina script. Er zijn betaalbare scripts verkrijgbaar die u daarbij ondersteunen. Zo kan iemand zonder verstand van websites maken toch een eigen startpagina website beginnen. Zo een PHP script dient u te installeren op uw webhosting pakket, waarna er een startpagina website beschikbaar komt.

Lijkt het u wel wat om een startpagina website rondom affiliate marketing op te bouwen? U kunt naast geld verdienen met affiliate marketing ook geld verdienen met de verkoop van links. De prijs van een link is in te stellen via de beheeromgeving. Voor de plaatsing van een link kan direct online worden betaald na het invullen van het formulier voor link aanmelden. Als het PHP script ziet dat er is betaald, is de link direct op de gekozen dochterpagina zichtbaar. Hierdoor hoeft u zelf in principe te doen als er een link wordt aangemeld.

Het is een goed idee om per onderwerp een afzonderlijke dochterpagina aan te maken. Wat algemene informatie over een onderwerp plaatsen op een startpagina is een verstandig idee. Tevens kunt u commerciële links plaatsen rondom dat onderwerp,

Voor het gebruik van het PHP script is geen enkele kennis van de techniek vereist. Het script is zo opgezet dat er geen technische kennis nodig is voor het doorvoeren van aanpassingen aan de website. U hoeft bijvoorbeeld geen mappen op de server aan te maken voor de subdomeinen.

De bezoeker zal een melding te zien krijgen wanneer hij ongeldige gegevens in een formulier op uw website invult. Ook bevatten de formulieren mechanismen om spam buiten de deur te houden.
Free Web Hosting