Het ontwikkelen van je moderne portaalsite

Aan de hand van de tips in dit artikel is het gemakkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. Middels een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Een startpagina website is zeer interessant voor linkbuilding. De links worden vaak geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Portaalsite maken informatie. Het zal niet moeilijk zijn om het startpaginascript te installeren.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het plaatsen van de database. De database tabellen zullen daarna aangemaakt worden door een afzonderlijk installatie script. Het beheer van uw website kunt u na de installatie gemakkelijk doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Een bezoeker kan zich aanmelden met behulp van uw website en vervolgens makkelijk een eigen startpagina maken. Daarbij mag men bij een nieuwe startpagina verder het subdomein van de startpagina kiezen. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Een dochterpagina up-to-date maken kan behoorlijk makkelijk middels het beheerpaneel. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

U krijgt met het script de optie om geld te verdienen. Geld verdienen is op diverse manieren mogelijk met het script. Het verkopen van links is met het script makkelijk te doen. Bezoekers kunnen op diverse manieren betalen voor een link. Een andere mogelijkheid is het toevoegen van banners. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is erg eenvoudig.
Free Web Hosting