Een nieuwe startpagina bouwen

Weet u wat een startpagina is? Dat is een online gids voor websites. De startpagina website heeft vaak veel dochterpagina’s met hun eigen subdomein. Een dochterpagina richt zich vaak op een enkel onderwerp en bevat daarover links. U kunt wanneer u wilt uw eigen startpagina gratis aanmaken. Websites waar u een startpagina kunt aanmaken zijn via de zoekmachines te vinden.

Het is overigens best toegestaan om over meer onderwerpen links op uw startpagina toe te voegen. Een persoonlijke startpagina met al uw favorieten is ook toegestaan. Hierop vindt u in veel gevallen links omtrent diverse onderwerpen. Aan te raden is om u per rubriek op slechts een enkel onderwerp te richten.

Meer over dit onderwerp kunt u lezen in het artikel Een eigen startpagina op touw zetten. De pagina staat ook vol met tips voor het maken van een goede startpagina. Een startpaginascript kan u helpen bij het opzetten van een eigen startpagina website. Er is vrij kort geleden nog een modern script uitgekomen. Aan het zelf bouwen van een dergelijk script zult u anders veel tijd kwijt zijn. De ontwikkelaar van een dergelijk script heeft vaak al nagedacht over veel technische issues, die u dan alsnog zelf mag oplossen.

Probeer te zorgen dat er relevante links op de startpagina staan. Onderscheidend vermogen is belangrijk. U onderscheiden kan door ook wat informatieve tekst op uw startpagina toe te voegen. Veel startpagina’s bevatten immers alleen links. Door niet hetzelfde te doen als de rest, onderscheidt uw startpagina zich.

Het plaatsen van banners of advertenties is het overwegen waard wanneer het goed loopt met de hoeveelheid bezoekers. Er bestaan een aantal platformen om dit voor u eenvoudig te maken. Mocht het moment komen dat u veel bezoekers heeft, dan is het zeker de moeite waard om u daarin te verdiepen.
Free Web Hosting