Eigen startpagina online zetten

U kunt verschillende drijfveren hebben voor het aanmaken van uw eigen startpagina. Mogelijk wilt u een startpagina opzetten met links omtrent uw hobby. Wat ook een drijfveer kan zijn is de wens om extra inkomsten te genereren. Verder kunt u de wens hebben om simpelweg uw favoriete websites ergens online te plaatsen.

U begint met het maken van een keuze voor een geschikte startpagina website voor het aanmaken van een dochterpagina. Ook zult u een naam voor het subdomein van uw dochterpagina moeten bedenken. U zult ook een goed werkend e-mailadres moeten hebben. Vaak moet u dit e-mailadres bevestigen.

Om links toe te kunnen voegen aan uw startpagina, zult u eerst één of meer rubrieken moeten toevoegen op uw dochterpagina. Op deze manier brengt u een bepaalde structuur op de startpagina aan. Waar een startpagina vaak over een bepaald onderwerp gaat, kunt u met de rubrieken deelonderwerpen aanmaken en de links daarin onderverdelen.

Lees de pagina Nieuwe startpagina door om meer over startpagina’s te weten te komen. Omdat u straks weet hoe u precies een startpagina moet aanmaken en vult, zal het u gemakkelijk afgaan. Het is niet zo heel ingewikkeld om uw eigen startpagina aan te maken.

U hoeft geen kosten te maken voor het maken van uw eigen startpagina. Vaak wordt wel als voorwaarde gesteld dat u een minimum hoeveelheid links toevoegt aan de startpagina. Verwijdering van uw pagina kan het gevolg zijn wanneer uw pagina niet voldoet aan die randvoorwaarde.
Free Web Hosting