Jouw Eigen Advertentiewebsite

Een eigen marktplaats starten gaat makkelijk in het geval dat u de beschikking over een advertentie script heeft. Gebruikt u een marktplaats script dan komt er een beheergedeelte beschikbaar. Met behulp van het beheerpaneel kunt u gemakkelijk wijzigingen doorvoeren. Een betaalde categorie plaatsen is via de beheeromgeving vrij eenvoudig te doen. Daarbij een kleur is zo makkelijk aan te passen.

Het script is in no time geïnstalleerd op uw webhosting pakket. U kunt zo makkelijk een eigen marktplaats beginnen. Adverteerders kunnen objecten te koop zetten op uw marktplaats website. U kunt met behulp van de pagina Eigen Advertentiesite Realiseren meer over dit handige PHP script lezen. Het script is met een aantal simpele handelingen gebruiksklaar te maken.

Het systeem waar u via de link meer over kunt lezen, daar vertellen we graag bovendien hier meer over. Met behulp van een PHP inlogsysteem is de beheerpaneel te bereiken. Het systeem controleert of ingevoerde waarden wel geldig zijn. Formulieren op uw website houden spamberichten tegen. Een blokje met de laatst bezochte advertenties is constant in beeld bij de bezoeker. Zo kan een eerder bekeken advertentie weer worden bezocht. Het aantal foto’s dat bij een advertentie kan worden toegevoegd is in te stellen met behulp van het beheerpaneel. U brengt op simpele verstandige een wijziging aan op uw website. Via een registratieformulier kan men zich makkelijk registreren. Met een eigen account is een advertentie plaatsen mogelijk.

Op een advertentie reageren is behoorlijk eenvoudig. In het geval dat hij het formulier heeft ingevuld, krijgt de adverteerder een mailtje met het ingevulde bericht. Er kan vervolgens via e-mail een afspraak gebouwd worden over de verkoop van de spullen. U kunt belangrijke meta gegevens per afzonderlijke pagina instellen. Hiermee is een voortreffelijke positie in Google te realiseren. Google weet zo uw site aan de juiste zoektermen te linken.
Free Web Hosting