Maak een moderne startpagina website

Zelf een startpagina website is met behulp van een bijzonder PHP script eenvoudig. Het kan namelijk met een startpagina PHP script. Een startpagina script zorgt ervoor dat er amper technische kennis nodig is voor het starten van een startpagina website. Iedereen kan zo in principe zelf een startpagina website oprichten.

Verschillende widgets zijn aan uw startpagina’s toe te voegen. Voorbeelden zijn RSS feeds of een tekstblok. Middels links vanuit startpagina’s kunt u andere websites beter gevonden laten worden.

Raadpleeg CMS systeem wat is het in het geval dat een dergelijk script u wel handig lijkt. U kunt op uw website links verkopen, zodat u in ieder geval de aanschafkosten simpel terugverdient. U kunt per afzonderlijke link categorie de kleuren aanpassen. Een categorie plaatst u eenvoudig op uw dochterpagina.

Het is mogelijk voor bezoekers om zich te registreren op uw website. Indien men is ingelogd, kan men met behulp van het beheerpaneel een eigen startpagina maken. De bezoeker krijgt de mogelijkheid zelf een subdomein te kiezen. Verder is het mogelijk om een naam en een omschrijving in te voeren.

Per afzonderlijke dochterpagina zijn ook de metagegevens voor de zoekmachines in te stellen. Zo helpt u de zoekmachine met het aan de juiste keywords koppelen van de dochterpagina’s. Ook kunt u knoppen aanmaken op uw startpagina in het geval dat u dat zou willen.

Wilt u banners aan uw website toevoegen, dan is dat goed te doen. Het is zo mogelijk om advertentieruimte te verhuren. Daarnaast is een Google Adsense blokje plaatsen geen enkel probleem. Het is maar een greep van het eindeloos aantal opties dat u met een eigen startpagina website heeft.
Free Web Hosting