Een eigen startpagina bouwen

Met een eigen dochterpagina op een startpagina website kunt u een aantal dingen doen. U kunt links naar uw favoriete websites plaatsen en bewaren ermee. En u kunt links naar uw eigen websites plaatsen. U kunt een startpagina zelfs inzetten voor het genereren van inkomsten. Een dochterpagina aanmaken is doorgaans gratis en kan op een aantal websites.

U kunt zich bij een aantal startpagina websites registreren. Het aanmaken gebeurt vervolgens in het beheerdersgedeelte van de startpagina site. Soms ontvangt u in uw mailbox een bevestigingslink waarop u moet klikken om de registratie te voltooien. Voordat u op de link heeft geklikt kunt u niet inloggen.

Een andere optie is uw eigen startpagina website beginnen. Met een startpagina script wordt dit mogelijk. Op de pagina Eigen startpagina staat meer informatie over startpaginascripts. Het installeren van een dergelijk script is vaak zo gepiept. Kosten voor hosting en het domein zijn prima te doen.

Bijna alle startpagina websites werken op eenzelfde manier. Een link moet doorgaans in een bepaalde rubriek worden geplaatst. Een categorie kunt u soms naast links ook voorzien van afbeeldingen en informatieve teksten. Vaak kunnen bezoekers ook een linksuggestie doen bij uw dochterpagina.
Free Web Hosting