Je eigen startpagina

Er zijn verschillende kanten die u op kunt met een eigen startpagina. Een startpagina is handig om uw favoriete websites op te slaan. Uw eigen website kunt u er bijvoorbeeld mee promoten. Het is zelfs mogelijk wat extra inkomsten met een startpagina te genereren. Er zijn geen kosten verbonden aan het maken van een eigen startpagina. Een aantal sites bieden de mogelijkheid aan.

Aanmaken van een startpagina kan door u bij een dergelijke website te registreren. Hierna krijgt u toegang tot een controlepaneel waar u een startpagina kunt bouwen. Bij een aantal websites moet u eerst op een bevestigingslink klikken. Deze ontvangt u dan per e-mail. Het is dan ook van belang dat het e-mailadres dat u opgeeft werkt.

Het beginnen van uw eigen website met dochterpagina’s die uw bezoekers kunnen beheren is een andere mogelijkheid. Met een startpagina script wordt dit mogelijk. Meer informatie over het gebruik van een startpagina script kunt u vinden in de tekst Startpagina script. Een startpagina script is doorgaans niet duur. Ook het installeren is vaak niet moeilijk. Kosten voor hosting en het domein zijn prima te doen.

De werking van het script is bij veel scripts ongeveer hetzelfde. Op uw startpagina kunt u rubrieken plaatsen waar u vervolgens de links in plaatst. De diverse rubrieken mogen op sommige websites ook tekst en plaatjes bevatten. Via een formulier kunnen bezoekers een link suggereren waarna u mag besluiten of u deze plaatst.
Free Web Hosting