Startpagina website realiseren tips

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. Voor niet veel geld kunt u al een startpagina script in uw bezit hebben. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Een startpagina website is heel interessant voor linkbuilding. Het is meestal mogelijk om een link te plaatsen op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. De pagina Je nieuwe portaalsite maken bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. Het startpagina script is gemakkelijk te installeren op uw webruimte.

Het toevoegen van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Het beheer van uw website kunt u na de installatie gemakkelijk doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Hierbij mag men bovendien een subdomein kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Op de server hoeven geen mappen te worden aangemaakt voor subdomeinen. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Het aanpassen van een startpagina is behoorlijk simpel met het script. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Zo kunt u backlinks via uw startpagina website verkopen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op diverse manieren betalen. Ook zijn banners op een makkelijke wijze te toevoegen op uw website. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is zeer eenvoudig.
Free Web Hosting