Je website maken

Met een CMS pakket kunt u eenvoudig de inhoud van uw site beheren. Er wordt een controlepaneel beschikbaar gesteld om de site naar wens te maken. Dit controlepaneel is met een speciale link te bereiken. Hierdoor is het niet noodzakelijk dat de beheerder beschikt over HTML en CSS kennis. Inhoud toevoegen en verwijderen kan zonder veel hocus pocus met het controlepaneel worden gedaan.

Met een CMS heeft u de volledige controle over de inhoud van uw website. Het maakt het heel eenvoudig om uw website te updaten. En dat vinden bezoekers fijn. Het liefst zien ze iets nieuws wanneer ze de website de volgende keer bezoeken. Wanneer u een e-mail kunt tikken en versturen, dan kunt u ook met een CMS pakket werken.

Een CMS systeem is een stuk software. U plaatst de software van een CMS niet op uw eigen computer, maar op uw hosting webruimte. Dit lijkt lastig, maar gelukkig is de installatie van veel CMS systemen goed gedocumenteerd. In veel gevallen wordt er een installatieprogramma meegeleverd. Deze ondersteunt u voor een aanzienlijk deel bij het correct instellen van de software.

Ziet u het wel zitten om een CMS systeem te gebruiken? Op Uw website beheren kunt u meer over CMS pakketten lezen. Wij vertrouwen erop dat u via deze website een geschikt CMS systeem voor uw website zult vinden. Er is vaak goede documentatie te vinden over een CMS systeem. Er bestaan alternatieven waarvoor u niet hoeft te betalen. Maar veel commerciële systemen bevatten voordelen die u in een gratis CMS systeem niet snel zult vinden.

Bij CMS pakketten die gratis zijn, dient u vaak nog allerlei uitbreidingen te installeren. Bepaalde functionaliteiten zitten namelijk niet in het basissysteem, maar worden via de add-on toegevoegd. Een commercieel pakket zal daarentegen wat functionaliteiten betreft een stuk completer zijn.
Free Web Hosting