Een eigen startpagina maken

Een eigen startpagina kunt u op verschillende websites maken. Over het algemeen zal het aanmaken van een startpagina gratis zijn. Iedere dochterpagina krijgt een eigen subdomein. U kunt dus gratis gebruik maken van de voordelen die een startpagina biedt.

Een startpagina kan worden gezien als een linkoverzicht. Een indeling op onderwerp komt vaak voor. Men kan linkblokjes aanmaken en deze linkblokjes een beschrijvende titel geven. Links over hetzelfde onderwerp staan zo dicht bij elkaar. Wel zo fijn voor mensen die uw pagina bekijken. Tevens kunnen zoekmachines gemakkelijker zien waar de links over gaan. Gebruik veel zoekwoorden in uw titels.

Het is ook mogelijk om zelf een hele startpagina website neer te maken. Meer informatie inwinnen kan via deze link: Maak je eigen startpagina. Een startpagina kan extra inkomsten binnenhalen. Met behulp van banners kunt u adverteren.
Maar ook kunt u een advertentieblokje van Google Adsense op uw startpagina neerzetten. Tevens willen voldoende mensen betalen voor linkplaatsing op een dochterpagina. Dus u kunt gewoon het plaatsen van bijvoorbeeld twintig links als service aanbieden.

Dochterpagina’s dragen bij aan de vindbaarheid van uw andere sites. Gebruikt u een startpagina script dan zit u al helemaal goed.
Free Web Hosting