Het bouwen van een eigen portaalsite

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze verstandige simpel opvragen. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die bij het subdomein hoort. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. U kunt een script waar de functionaliteit reeds inzit, voor nauwelijks geld al aanschaffen. Het startpaginascript is eenvoudig op uw webhosting pakket te installeren. Het PHP inlogsysteem van de beheeromgeving is daarbij veilig in elkaar gezet.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpagina script. Dit is belangrijk om uw startpagina website tegen kwade bedoelingen te beschermen. Genoeg beveiliging is van groot belang voor uw startpagina website. Het beginnen van een eigen startpagina website is daarbij voor u zonder veel moeite te doen. Lees de pagina Eigen startpagina door als u meer wilt weten. Vaak wordt een dochterpagina rondom een specifiek onderwerp ingericht. Men kan op een dochterpagina weer rubrieken maken die over deelonderwerpen gaan.

Er is bij het bouwen van het startpagina script rekening gehouden met de beveiliging van het systeem. Moedwillig schade aan uw startpagina website doen wordt zo een stuk lastiger. Een goed beveiligd startpaginascript is noodzakelijk daar de bezoeker een gebruikersaccount kan registreren.
Free Web Hosting