Een mooie startpagina maken

Een eigen startpagina aanmaken vergroot uw online vindbaarheid. Of misschien wilt u zelfs een complete startpagina website maken. U vindt in dit artikel over de twee mogelijkheden meer informatie. Voor beide opties zijn goede argumenten te verzinnen. Een mogelijkheidheid is natuurlijk ook om het allebei te doen. U heeft dan een eigen startpagina website en een aantal gratis dochterpagina’s op andere sites. U kunt de opties simpelweg combineren.

Een gratis startpagina kunt u op diverse sites samenstellen. U heeft dan echter niet in de hand hoe lang uw startpagina in de lucht blijft. Morgen kan men zomaar besluiten om te stoppen met de website. Uw startpagina zal dan ook niet meer bestaan. De beheerder kan zomaar besluiten dat uw startpagina niet bij de website past en de startpagina verwijderen. Best vaak geldt er een minimumeis voor het aantal links dat aan de startpagina moet worden toegevoegd. Wanneer na enige nog niet aan die voorwaarde wordt voldaan, wordt de startpagina verwijderd.

Meer informatie over het samenstellen van uw eigen startpagina kunt u vinden in Een nieuwe startpagina samenstellen. Het helpt u om voorbereid te werk te gaan. Door de juiste dingen te doen, kunt u uw startpagina onderscheidend maken. U kunt de informatie in het artikel zien als een handreiking.

Omdat momenteel veel startpagina websites op elkaar lijken, is het een perfect moment om zelf een startpagina website te beginnen waarbij u een geheel eigen stijl aanhoudt. Daarmee heeft u ook een stukje zekerheid: de hosting aanbieder zal niet zomaar uw website of een dochterpagina weghalen wanneer u netjes voor uw hosting betaalt. Het kan juist slim zijn om veel tekst en weinig links op een dochterpagina te plaatsen. Als er een minimumeis is voor het aantal links gaat dat niet lukken. Wanneer u een eigen startpagina website heeft is er niemand die een dergelijke minimumeis bij u kan neerleggen. Vanzelfsprekend kan een startpagina met een beperkt aantal goede links een stuk waardevoller zijn dan een startpagina met veel links met veel mindere kwaliteit.
Free Web Hosting