Eigen startpagina maken

Zodra u een eigen startpagina heeft, zijn er een aantal mogelijkheden voor u. Allereerst is het leuk om een pagina te hebben met links omtrent uw interessegebied. Websites van uzelf kunt u er gemakkelijk mee promoten. Als u het goed aanpakt kunt u ook geld verdienen met uw eigen startpagina. Het aanmaken van een startpagina kan op diverse sites. Het is gratis.

U kunt zich bij een aantal startpagina websites registreren. In een speciaal beheergedeelte kunt u dan uw startpagina aanmaken. Registratie moet bij een aantal sites per e-mail worden bevestigd. Vul daarom een geldig e-mailadres in.

Het beginnen van uw eigen website met dochterpagina’s die uw bezoekers kunnen beheren is een andere mogelijkheid. Wat hiervoor nodig is, is een startpaginascript. Op de pagina Startpagina Script staat meer informatie over startpaginascripts. Een startpagina script is doorgaans niet duur. Ook het installeren is vaak niet moeilijk. Met goedkope webhosting heeft u vaak al voldoende om een dergelijke website op te zetten.

Het idee achter veel startpagina scripts is hetzelfde. U kunt meerdere rubrieken aanmaken. Voor iedere link kunt u een rubriek of categorie kiezen. Een categorie kunt u soms naast links ook voorzien van afbeeldingen en informatieve teksten. Linksuggesties kunnen door bezoekers via een speciaal formulier worden ingediend.
Free Web Hosting