Een nieuwe startpagina bouwen

Een startpagina script maakt het mogelijk om zonder technische kennis aanpassingen aan uw startpagina te verrichten. Het zelf samenstellen van een startpagina kan kosteloos op een groot aantal sites. Daarbij is het wel belangrijk dat u regelmatig een update doet. Verwijdering van niet werkende links is iets wat veel mensen vergeten, maar toch belangrijk is. Plaats zo nu en dan wat nieuwe links.

U kunt per onderwerp een dochterpagina aanmaken. Op de startpagina kunt u rubrieken aanmaken om het geheel verder op te splitsen in deelonderwerpen. Heeft u een startpagina over Zuid-Amerika, dan kunt u bijvoorbeeld voor ieder land een categorie aanmaken.

In een aantal gevallen worden er advertenties op uw pagina getoond. Wilt u dat niet dan kunt u ze laten verwijderen. Hiervoor betaalt u een gering bedrag. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. Het is aan u of u ze laat staan of laat weghalen. Plaatst u naast links ook plaatjes, dan voegt u extra waarde aan uw dochterpagina toe. Meer van deze tips voor startpagina samenstellen kunt u vinden in Nieuwe startpagina maken.

De meeste paginabeheerders zetten immers alleen maar links op hun startpagina. Nog meer voordeel heeft u wanneer u zelf een startpagina website begint. U heeft dan de volledige website in uw beheer. U bouwt er een stukje garantie mee in. Want als u op de website van derden een pagina heeft, weet u nooit hoe lang deze blijft bestaan.
Free Web Hosting