Wat is een startpagina?

Via verschillende websites kunt u een eigen startpagina creëren. Dit is gratis. Vaak komt uw dochterpagina op een apart subdomein te staan. U kunt dus gratis gebruik maken van de voordelen die een startpagina biedt.

In feite is het gewoon een grote lijst met links. Een indeling op onderwerp komt vaak voor. Men kan linkblokjes aanmaken en deze linkblokjes een beschrijvende titel geven. Onder elkaar zet men dan in de rubriek de links met raakvlakken. In een oogopslag kan een bezoeker zien of u biedt wat hij zoekt. Tevens kunnen zoekmachines gemakkelijker zien waar de links over gaan. Gebruik zoekwoorden in de titel.

Het is ook mogelijk om zelf een hele startpagina website neer te maken. Meer informatie inwinnen kan via deze link: Waar moet u op letten met uw eigen bedrijfswebsite?. Met uw startpagina kunt u zelfs extra inkomen genereren. Op uw startpagina kunt u banners plaatsen die wijzen naar uw product. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is een andere mogelijkheid. Maar er zijn tevens voldoende mensen die voor een link willen betalen. Verkoop bijvoorbeeld 30 links voor een eenmalig bedrag.

Dochterpagina’s dragen bij aan de vindbaarheid van uw andere sites. Nog beter is wanneer u een startpaginascript gebruikt.
Free Web Hosting