Eigen startpagina online zetten

Voor bedrijven is online gevonden worden altijd goed. U kunt startpagina’s gebruiken voor het vergroten van de vindbaarheid van uw site. Een eigen startpagina website met links naar uw website is ook een goede zet. Een combinatie van beide opties is een derde mogelijkheid. Een eigen startpagina kan op een aantal startpagina websites gratis worden samengesteld.

Er is dan geen zekerheid over het voortbestaan van uw dochterpagina. Wanneer de beheerder vindt dat uw startpagina niet bij zijn website past, kan hij uw startpagina offline halen. Soms stelt men als voorwaarde dat u bijvoorbeeld minimaal twintig links toevoegt. Bij een aantal websites wordt uw startpagina verwijderd wanneer deze niet aan de voorwaarde voldoet na een bepaald aantal dagen.

Wilt u er meer over lezen, dan verwijzen we u graag naar het artikel Nieuwe linkpagina. Er zijn verschillende tips te vinden voor een goede startpagina. U concurreert met uw startpagina met alle andere interessante pagina’s. Het is de bedoeling dat de focus van de bezoeker naar uw pagina gaat. Interessanter maken van de startpagina kan met het toevoegen van informatieve teksten en videomateriaal.

Zelf een startpagina website maken is een andere mogelijkheid. Letterlijk alles aan de website kunt u dan eenvoudig aanpassen. Een ander kan geen dochterpagina die van u is, op uw eigen website verwijderen. Het kan zijn dat u juist een paar goede links wilt plaatsen. Met een goede tekst erbij op uw startpagina. Het wordt dan lastig om bijvoorbeeld dertig te hebben op uw startpagina. Met een eigen startpagina website bepaalt u zelf hoe u het indeelt.
Free Web Hosting