Uw eigen marktplaats beginnen

Extra geld verdienen is met verschillende typen website mogelijk. Een voorbeeld van een dergelijke website is een eigen marktplaats. Enerzijds kunt u adverteerders laten betalen voor het plaatsen van een advertentie. Men kan betalen voor de plaatsing van advertenties in een betaalde rubriek. U kunt ook een prijs instellen voor een aantal opties die te kiezen zijn bij het plaatsen van een nieuwe advertentie.

De pagina advertentie website maken bevat meer informatie over het beginnen van een eigen marktplaats. Het helpt om daarbij gebruik te maken van een speciaal PHP script. Dit script biedt een beheeromgeving waarmee uw eigen marktplaats eenvoudig is aan te passen.

Het aantal foto’s dat er maximaal aan een advertentie kan worden toegevoegd, is in te stellen in het beheergedeelte. Zo kunt u dit aantal juist limiteren of het aantal extra hoog zetten. Het aantal foto’s per advertentie kunt u zo afstemmen op de beschikbare schijfruimte.

Het registreren als adverteerder is heel gemakkelijk te doen op uw advertentie website. Dat registreren gebeurt via een aanmeldformulier op uw advertentie website. Klopt er iets niet in de gegevens, dan geeft het systeem een melding weer.

Bij iedere rubriek kunt u de zoekwoorden van die rubriek instellen in de beheeromgeving. SEO is dus iets waar u zich niet meer druk hoeft te maken met een PHP script voor het maken van uw eigen advertentie website.

Met behulp van een betaalkoppeling kunnen er eenvoudig online betalingen worden verricht. Per aanvullende optie kan er eveneens een afzonderlijk bedrag worden ingesteld via de beheeromgeving.
Free Web Hosting