Eigen startpagina

Er zijn verschillende kanten die u op kunt met een eigen startpagina. Allereerst is het leuk om een pagina te hebben met links omtrent uw interessegebied. En een startpagina is een handig marketinginstrument ter promotie van uw eigen website. Ook is het mogelijk om geld met uw startpagina te verdienen. Het aanmaken van een startpagina kan op diverse sites. Het is gratis.

Een startpagina kunt u bij veel websites aanmaken door u te registreren. Het bouwen van de startpagina gebeurt in een speciaal controlepaneel waar u na registratie toegang toe krijgt. Soms ontvangt u in uw mailbox een bevestigingslink waarop u moet klikken om de registratie te voltooien. Vul daarom een geldig e-mailadres in.

Een andere optie is uw eigen startpagina website beginnen. Hiervoor is een zogeheten startpagina script nodig. Meer informatie over het gebruik van een startpagina script kunt u vinden in de tekst Eigen startpagina maken. De meeste scripts zijn niet duur en gemakkelijk te installeren. Kosten voor hosting en het domein zijn prima te doen.

Veel startpagina scripts hebben ongeveer dezelfde werking. De links op uw startpagina worden over het algemeen in een categorie geplaatst. Sommige startpagina websites bieden u de mogelijkheid om ook tekst en afbeeldingen in uw rubrieken te plaatsen. Via een speciaal linksuggestieformulier kan het bezoek van uw dochterpagina een link ter beoordeling aanbieden waarna u de link eventueel kunt plaatsen.
Free Web Hosting