Portaalsite realiseren info

Voor linkbuilding maakt men nog veel gebruik van startpagina websites. In Nederland zijn startpagina’s razend populair. Men heeft zelfs een startpagina script ontwikkeld waarmee het mogelijk is om zelf een dergelijke website met dochterpagina’s te maken. U kunt meer lezen op Eigen startpagina als u wel benieuwd bent naar zulke startpagina scripts. Hoe u aan een startpagina script kunt komen leest u daar.

Voor het verdienen van geld is een uitermate uitstekend script. Het script maakt het voor u gemakkelijk om links te verkopen aan anderen. U kunt erg simpel de prijs van een backlink opgeven in het beheergedeelte van het startpaginascript. Het instellen van de betaalkoppeling is niet behoorlijk ingewikkeld.

Binnen een mum van tijd heeft u 1 of meer banners toegevoegd. Ook kunt u custom code invoeren voor een banner. Het script is zo in elkaar gezet dat iemand met amper technische kennis ermee kan omgaan.

Voor linkbuilding zijn startpagina’s erg handig. Dikwijls heeft een afzonderlijke startpagina een eigen thema. U kunt per afzonderlijke startpagina een subdomein instellen. Gedurende het maken van een nieuwe startpagina kunt u het gewenste subdomein invoeren. En zo kan zelfs het subdomein rondom bepaalde zoektermen worden ingericht. Er kan daarbij nog een aparte tekst worden gecreëerd binnen iedere categorie op een dochterpagina.

Eerder las u het alvast in dit artikel. Op een startpagina kunnen er nog extra widgets worden geplaatst. Zo is het toevoegen van een nieuwsblok een mogelijkheid. Tevens zal het plaatsen van een poll geen probleem zijn. Zoiets kunt u met het script gemakkelijk aanmaken op 1 of meer dochterpagina’s. U hoeft niets over websites ontwikkelen te weten. Het is heel gemakkelijk om het kleurschema naar uw eigen smaak aan te passen.
Free Web Hosting