Het bouwen van een eigen startpagina website

Het in elkaar zetten van een startpagina website is relatief gemakkelijk. Wel is het handig om daarbij gebruik te maken van een startpagina script. Dit script ondersteunt u bij de belangrijkste stappen. Zelf als u nauwelijks kennis heeft van websites maken, kunt u via het script redelijk eenvoudig uw eigen startpagina website in elkaar zetten.

Zou u hier graag meer over lezen, dan is een goed beginpunt. Daar vindt u een verwijzing naar een betaalbaar startpaginascript. Een startpagina website is met behulp van het script vrij eenvoudig op te zetten. De bedoeling is dat de bestanden naar uw webruimte worden gekopieerd. Naast een webhosting pakket is het handig om een eigen domeinnaam te registreren.

Er zit geen limiet aan het aantal dochterpagina’s dat u op uw startpagina website kunt aanmaken. Daarbij zal iedere dochterpagina in de regel een eigen onderwerp krijgen. Het feit dat u voor een dochterpagina zelf het subdomein mag kiezen, biedt voordelen. U kunt er zo namelijk voor zorgen dat het subdomein bestaat uit relevante zoektermen. Het is daarnaast mogelijk om de belangrijkste zoekwoorden in te voeren per losse dochterpagina.

Via een formulier op uw website kan een nieuwe gebruiker zich registreren. Na de aanmelding kan men inloggen met het aangemaakte account. Eenmaal ingelogd kan men een eigen startpagina samenstellen. Het gaat niet alleen om links die makkelijk toe te voegen zijn. Het is ook mogelijk om diverse widgets te plaatsen. Een beheerder kan de metagegevens van zijn startpagina eenvoudig instellen tijdens het aanmaken.

Als administrator heeft u meer rechten voor het aanpassen van uw website. Zo kunt u eenvoudig en snel banners plaatsen die op iedere dochterpagina zichtbaar zullen zijn. Binnen een mum van tijd heeft u alle kleuren naar wens aangepast. Het script regelt het koppelen van een verzoek van de browser aan de dochterpagina die op dat moment wordt opgevraagd. De uit de database opgehaalde en getoonde gegevens worden aan de hand hiervan bepaald.
Free Web Hosting