Een mooie startpagina op touw zetten

U kunt een startpagina zien als een online catalogus. Op een startpagina website kunt u een aantal dochterpagina’s vinden. Men heeft per thema vaak een dochterpagina ingericht. Het samenstellen van een nieuwe startpagina is gratis. Met een zoekopdracht in Google kunt u startpagina websites vinden waar u een nieuwe startpagina mag aanmaken.

Het is overigens best toegestaan om over meer onderwerpen links op uw startpagina toe te voegen. Een persoonlijke startpagina met al uw favorieten is ook toegestaan. Daarop staan vaak links naar verschillende onderwerpen. Dan is het wel handig om een rubriek per onderwerp te maken.

U kunt meer over nieuwe startpagina aanmaken lezen op eigen startpagina online zetten. Tevens zijn er voor het maken van een goede startpagina tips te vinden op die website. Een startpaginascript kan u helpen bij het opzetten van een eigen startpagina website. Een modern startpaginascript is niet zo lang geleden uitgekomen. Wanneer u dat zelf zou moeten programmeren bent u veel tijd kwijt. Veel technische issues die u bij zelf programmeren tegenkomt. daar heeft een startpaginascript al een oplossing voor.

Startpagina’s met relevante links krijgen in de zoekmachines een streepje voor. Onderscheidend zijn is tegenwoordig belangrijk. Het kan nuttig zijn om naast links ook wat plaatjes en informatieve teksten te plaatsen. Veel startpagina’s bevatten immers alleen links. Uw startpagina kan zich onderscheiden van de rest wanneer u deze anders maakt dan de andere pagina’s.

Bij een bepaalde hoeveelheid bezoekers wordt het ook interessant om advertenties op uw startpagina weer te geven. Hiervoor bestaan een aantal platformen. Op deze manier kunt u een extra zakcentje eraan verdienen.
Free Web Hosting