Het opzetten van uw moderne portaalsite

In sommige gevallen heeft u voor uw website een speciaal script voor het beheer nodig. Gaat het om een startpagina website, dan zal dit het geval zijn. Gebruikt u een gewoon CMS systeem, dan is de kans groot dat u zelf extra functionaliteiten moet programmeren. Wat u nodig heeft is een zogeheten startpagina script. In dit artikel kunt u daar meer over lezen.

Kennis van websites maken is niet noodzakelijk om het script te kunnen gebruiken. Via het artikel Eigen startpagina is een betaalbaar script te vinden. U kunt het script online kopen. Als de betaling succesvol is verlopen, is het script direct te downloaden. De pagina waar u alles kunt downloaden komt direct na de betaling tevoorschijn. Verder ontvangt u de downloadlink op het door u opgegeven e-mailadres.

Banners die u toevoegt zullen op de gehele website worden weergegeven. U kunt met deze banners uw eigen producten promoten of affiliate banners plaatsen. Indien gewenst kunnen banners elkaar afwisselen. Dit wordt ook wel het roteren van banners genoemd. Binnen het template zijn er diverse locaties waarin zo een banner kan worden geplaatst.

Niemand zal u tegenhouden wanneer u toch zelf uw script gaat bouwen. U dient daar wel de juiste kennis voor te hebben. Verder is het belangrijk dat het niet gemakkelijk is om in te breken op de website. Er komt dus best wat kijken bij het zelf bouwen van een startpaginascript.

Iedere dochterpagina zal bij veel startpagina websites over een specifiek thema gaan. Het is dan ook geen verrassing dat veel links op een dochterpagina over dat onderwerp zullen gaan. Op iedere afzonderlijke startpagina kunnen tevens rubrieken worden aangemaakt. Links kunnen zo in deelthema’s worden ingedeeld. Links op een startpagina vallen altijd onder een rubriek.
Free Web Hosting