Hoe bouw ik een startpagina

Een speciaal stukje software stelt u in staat om zeer gemakkelijk een startpagina website te maken. Met een startpagina PHP script is het behoorlijk gemakkelijk te doen. Een startpagina script zorgt ervoor dat er amper technische kennis nodig is voor het starten van een startpagina website. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om een eigen startpagina website te beginnen. Het plaatsen van een nieuwsfeed op 1 van uw dochterpagina’s is kinderlijk eenvoudig. Hiermee kunt u bijvoorbeeld nieuws tonen op één of meer dochterpagina’s. Het is niet moeilijk om een RSS feed te tonen op uw site. Zodat u per dochterpagina tevens passend nieuws kunt tonen op het moment dat u dat wilt.

Zou u een dergelijk script eens willen bekijken, bezoek dan eens de website . U kunt op uw website links verkopen, zodat u in ieder geval de aanschafkosten makkelijk terugverdient. Het aanpassen van kleuren is per individuele rubriek te doen. Een rubriek plaatst u gemakkelijk op uw dochterpagina. Via een aanmeldformulier kan een bezoeker enorm simpel een eigen account aanmaken. Dit geeft bezoekers de mogelijkheid om zelf een startpagina aan te maken. Bij het toevoegen van een nieuwe startpagina, kan men een subdomein kiezen. De bezoeker kan tevens een titel en een omschrijving opgeven.

Per afzonderlijke dochterpagina zijn daarnaast de metagegevens voor de zoekmachines in te stellen. Op deze manier koppelt u de dochterpagina’s aan de juiste zoekwoorden. Iedere startpagina kan volgens een unieke stijl worden ingericht. U heeft de optie om nog advertenties van Google bovenaan uw startpagina website te tonen. Of een banner. Dit kan een affiliate banner zijn. Maar het is bovendien prima mogelijk dat u bannerruimte aan iemand verhuurt. Heeft u graag vaste inkomsten, dan is dat laatste wel slim. Voor een vaste periode ontvangt u dan een al bedrag.
Free Web Hosting