Een eigen portaal website realiseren

Ook zonder eigen product is online geld verdienen mogelijk. Men betaalt een vergoeding aan u op het moment dat u een product verkoopt. Men spreekt ook wel van affiliate marketing. Een startpagina website kan daarvoor worden gebruikt. Lees verder als u daar graag meer over weet.

U kunt Startpagina script raadplegen wanneer u meer over een eigen startpagina website wilt weten. Voor affiliate marketing zijn startpagina websites zeer goed te gebruiken. Op die manier kunt u een startpagina website inzetten als een verkapte affiliate webshop. Het naar uw eigen wens aanpassen van uw website is prima te doen. Uw website kan er uitzien als een informatieve website. Naast affiliate links kunt u uiteraard ook reguliere links naar informatieve websites plaatsen.

Zou u graag een website rondom affiliate marketing opbouwen? Ook de verkoop van links zorgt naast het affiliate marketing inkomen voor inkomsten. U kunt de prijs van een link in het beheergedeelte invoeren in het systeem. Als het aanmeldformulier voor een link is ingevuld kan de bezoeker voor de plaatsing van de link betalen. De link zal direct zichtbaar zijn nadat de bezoeker heeft betaald. Het is niet nodig dat u zelf de link plaatst.

Affiliate banners op uw website kunnen worden geroteerd. U kunt verschillende banners toewijzen aan een bepaalde plek op uw website. Wilt u eigen banners toevoegen, dan is dat geen enkel probleem. Of een banner van het platform Google Adsense weergeven. Het is ook mogelijk om een nieuwsfeed op uw verschillende dochterpagina’s te plaatsen.

Overweegt u een kant en klaar PHP script aan te schaffen om uw startpagina website mee te maken? Het script wordt geleverd met een beheeromgeving waarmee u allerlei zaken eenvoudig aanpast. U kunt de inloggegevens voor het beheer zelf kiezen. Dit doet u tijdens het installeren.

De mogelijkheid om een eigen startpagina samen te stellen kunt u heel eenvoudig aan uw bezoekers aanbieden. Via een registratieformulier op uw website kan men zich dan aanmelden. Een inlogsysteem dat is samengesteld met behulp van PHP, schermt het beheergedeelte af. Na het inloggen kan men een eigen startpagina aanmaken en beheren.
Free Web Hosting