Blowen afkickverschijnselen

Iemand die begint met blowen kan de neiging het snel vaker te doen. Een bepaalde groep blowt dagelijks. Je ziet vaak dat men eerst af en toe blowt, en het daarna steeds vaker gaat doen. Veel van de dagelijkse blowers denkt eraan om te stoppen met blowen. Zij zullen vaak nadelen van het blowen ondervinden.

Je zult energieker zijn wanneer je niet meer blowt. Een groot nadeel van blowen is dat je er zo suf van wordt. Afspreken met vrienden, daar hebben ze dan geen zin in. Na het stopen wordt je weer socialer.

Tips voor stoppen met blowen kunt u vinden in stoppen met blowen. Stoppen met blowen kan door de bijwerkingen lastig zijn. Een steuntje in de rug is dan best aardig. Praktische tips van iemand die ervaring heeft met stoppen met blowen.

Als men denkt het lastig te krijgen, kan men hulp vragen. Vandaag de dag is het niet meer vreemd om je bij een GGZ instelling aan te melden wanneer je van een verslaving af wilt. Je hebt namelijk wel te maken met een verslaving en dat kan het moeizaam maken. Een doorverwijzing is te verkrijgen bij de huisarts.
Free Web Hosting