Site tools

In dit artikel vindt u meer informatie over het maken van uw website met een content management systeem. Een CMS systeem zorgt ervoor dat het u weinig moeite kost om de content te bewerken. De losse onderdelen waaruit uw website bestaat, krijgen een eigen beheerscherm in de beheeromgeving. Via deze schermen kunt u heel gemakkelijk iets aanpassen op uw website.

Gedurende de installatie van het CMS pakket kunt u een beheerdersaccount aanmaken op uw nieuwe website. Dit wordt door een afzonderlijk installatiescript verzorgd. U kunt met behulp van dit script eenvoudig de belangrijkste instellingen voor uw website doorgeven. Wanneer de installatie is voltooid, kan er via een speciale link worden ingelogd in de beheeromgeving.

Meer informatie is te vinden op de volgende pagina: . Het is aan te raden om voor het maken van een website CMS software te gebruiken. Het is dan niet nodig om bronbestanden te wijzigen. Beheertaken doet u dan via de beheeromgeving.

Binnen het beheergedeelte hebben de diverse onderdelen van uw website een eigen beheerscherm. Het beheerpaneel heeft een menu waarmee u gemakkelijk naar het juiste scherm kunt navigeren. Onderdelen op uw website kunnen worden aangemaakt, bewerkt of verwijderd. Denk aan een pagina aanmaken of een nieuw item in het navigatiemenu.

De formulieren zijn zo ontwikkeld dat spam wordt tegengehouden. Dat zorgt ervoor dat de meeste spam niet wordt doorgelaten. De installatie van een CMS systeem is over het algemeen geen rocket science. Er is vaak voldoende documentatie over te vinden. U kunt een keuze maken uit een aantal met het CMS systeem meegeleverde layouts, waardoor er geen webdesigner nodig is.

U kunt per individuele pagina de metagegevens instellen. Denk aan de zoektermen.
Free Web Hosting