Je eigen website beginnen

De kans dat u per ongeluk bestanden op de server aanpast, wordt kleiner wanneer u een CMS pakket gebruikt. Veel website inhoud voert u via platte tekst in. Het systeem giet de inhoud van de invoervelden in het juiste formaat op uw website en zet ze op de juiste plek.

Een CMS pakket neemt de moeilijke kant van het website maken voor u uit handen. Content zal worden opgeslagen in een database, waar u zonder CMS pakket voor iedere pagina een HTML bestand zou moeten aanmaken. Voor het doen van aanpassingen is er een afgeschermd gedeelte van uw website. Dit doet u via het beheerdersgedeelte.

Zou u willen weten wat andere redenen zijn om te kiezen voor een CMS pakket? Voor meer informatie kunt u Een eigen website met CMS programma doornemen. Vaak wordt de CMS software geleverd met een installatieprogramma. Aanpassen van bestanden wordt voor u gedaan door dit installatieprogramma.

Met een CMS pakket hoeft u over het algemeen geen bestanden op de server te veranderen. Maar vanzelfsprekend moet u wel uw weg vinden in het beheerdersgedeelte. Meestal zijn de verschillende onderdelen van uw website in het beheerscherm logisch van elkaar gescheiden.
Free Web Hosting