Uw eigen startpagina maken

Wanneer u veel goede bronnen omtrent een bepaald onderwerp kent, dan is het maken van een startpagina omtrent dit onderwerp wellicht een goed idee. Een startpagina is een uitgebreide linkpagina. Uitgebreid omdat er ondersteuning voor rubrieken is. Met uw startpagina helpt u mensen met een bepaalde informatiebehoefte bij het vinden van de juiste informatie over een onderwerp.

Het is dan wel fijn wanneer u voor het maken en onderhouden van de startpagina beloond wordt. Het is mogelijk om een extra zakcentje te verdienen met uw startpagina. Zo kunt u een advertentie op de startpagina plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld via een banner of een Adsense blokje.

Geld verdienen is dus ook mogelijk met uw startpagina. Op de pagina Eigen startpagina maken kunt u meer lezen over wat er allemaal mogelijk is met een eigen startpagina. Heeft u op meerdere startpagina websites een dochterpagina dan wordt het verkopen van link-pakketten mogelijk. Men koopt dan een aantal links bij u.

Het fenomeen “startpaginascript” is ook interessant. Daarmee kunt u zelf een startpagina website opzetten. Het mooie is dat u dan zelf de controle heeft over de website. U geeft met uw eigen website ook uw bezoekers de mogelijkheid om een startpagina aan te maken.
Free Web Hosting