Startpagina script

U kunt een startpagina op verschillende manieren inzetten in uw voordeel. Bij het gros van de websites is het aanmaken van een startpagina gratis. Een startpagina gaat meestal over een enkel onderwerp.

Het idee is dat u eerst rubrieken maakt op uw startpagina. De links op uw pagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt. Soms kunt u een rubriek ook van een korte tekst of een plaatje voorzien.

Een linkpagina is prima inzetbaar ter promotie van uw eigen website. Een extra zakcentje verdienen met een linkpagina is ook mogelijk. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld een aantal affiliate links plaatsen op uw dochterpagina. Of u maakt gebruik van Google Ads. Ook zijn sommige mensen bereid u te betalen wanneer u een link naar hun website plaatst op de startpagina.

Mogelijk bent u nu nieuwsgierig geworden naar uw eigen startpagina. Het artikel Uw eigen startpagina maken gaat bijvoorbeeld over het aanmaken van uw eigen startpagina. Op de website staan nog een aantal andere teksten over startpagina’s.

Wilt u graag een link hebben op een specifieke website? Vraagt de websitebeheerder of u een retourlink wilt plaatsen? Wilt u deze link niet op uw eigen domein plaatsen? Plaats de link terug dan op een gratis startpagina. Een zoekmachine waardeert zulke links vaak ook meer dan 2 sites die een linkruil hebben gedaan.
Free Web Hosting