Uw Eigen Advertentiesite

Met een advertentie script kunt u op een makkelijke wijze een marktplaats website bouwen. Met behulp van dit PHP script kunt u vanuit een beheergedeelte het beheer doen. Met behulp van dit paneel voert u op een eenvoudige manier wijzigingen door aan uw marktplaats website. Een betaalde categorie plaatsen is via de beheeromgeving vrij simpel te doen. Op dezelfde slimme wijzigt u een kleur op uw website.

Het installeren van het script is een kwestie van het uitvoeren van een paar simpele handelingen. Een eigen marktplaats beginnen is zo zeer eenvoudig. Hierop kunnen adverteerders hun spullen simpel te koop aanbieden. Meer over dit handige PHP script kunt u lezen met behulp van . Op uw webhosting pakket installeert u het script in drie simpele stappen.

Daarnaast bevat deze pagina meer informatie over dit advertentie script. Het systeem is veilig in elkaar gezet. Gegevens die de bezoeker invoert worden gevalideerd, dus nagegaan of ze wel het juiste formaat hebben. De kans dat een hack aanval succesvol is, is zo een stuk minder. Een bezoeker op uw website ziet steeds de laatst bekeken advertenties in een blokje. Een eerder bekeken object kan iemand zo weer bekijken. Hoeveel foto’s bij een advertentie kunnen worden toegevoegd, stelt u makkelijk in met behulp van het beheerpaneel. U kunt makkelijk iets wijzigen aan het uiterlijk van uw website. Het aanmaken van een nieuwe gebruiker is voor een bezoeker eenvoudig. Na registratie kan men een advertentie op uw advertentie website aanmaken.

Een bezoeker kan makkelijk reageren op een advertentie. Wat hij invult wordt na het versturen per e-mail verzonden naar de adverteerder. Per e-mail kan men uiteindelijk tot een afspraak over de koop van het object komen. De optie om per pagina de meta gegevens in te stellen is bovendien aanwezig. U kunt daarmee een betere positie in Google krijgen. De zoekmachine weet zo namelijk welke gegevens van belang zijn voor de plaatsing van uw website in de zoekresultaten.
Free Web Hosting