Uw eigen startpagina

Misschien heeft u nog geen eigen startpagina aangemaakt omdat u geen verstand van de techniek heeft. Maar u heeft helemaal geen kennis van de techniek nodig om uw eigen startpagina aan te maken. Men heeft startpagina scripts juist ontwikkeld om mensen zonder kennis van HTML toch de tools te geven om een professionele linkpagina in elkaar te zetten. Nog altijd is er geen verstand van techniek nodig. Dit betekent dat u voor het maken van een startpagina niets van HTML hoeft te weten.

Eigenlijk is een internetverbinding het enige wat u nodig heeft. En een e-mailadres waarop men u kan bereiken. Vanzelfsprekend is weten naar welke sites u gaat linken ook handig. Op veel startpagina websites kunt u zich registreren. Daarna kunt u een eigen startpagina aanmaken. Wanneer u zich heeft geregistreerd kunt u inloggen op de website. Zodra u bent ingelogd komt u in het beheergedeelte terecht. Hier kunt u uw eigen startpagina aanmaken en beheren.

Wilt u meer weten? Hier en daar zijn er artikelen over dit onderwerp geschreven. De pagina eigen startpagina kunt u bijvoorbeeld doornemen. Er zijn meer artikelen over eigen startpagina beheren op die website te vinden. Daarnaast gaan een aantal artikelen op die website ook over het aanmaken van uw eigen startpagina.

Belangrijk is om te weten dat het aanmaken van een startpagina bij de meeste websites gratis is. Er is niets dat u kan tegenhouden. Technische kennis is immers ook niet vereist. Een eigen startpagina aanmaken en een paar links erop plaatsen, dat zal maximaal 30 minuten tijd in beslag nemen.
Free Web Hosting